In de pluktuin kunt u ook heerlijk rustig zitten en genieten van een ouderwets lekkere bak koffie of thee met zelfgemaakte blauwe bessen vlaai. Ingeborg bakt deze zelf volgens eigen recept. Hiervoor gebruikt ze de eieren van de eigen kippen (biologisch gevoed) boter en melk van de koeien van de buren (door buurvrouw Froukje wordt de boter zelf gemaakt) en het meel haalt ze bij Molen de Lelie in Ommen. Ook de Room wordt op traditionele wijze gemaakt door opkoken van de melk en het toevoegen van eidooiers.

Zo ontstaat er een mooi puur product, dat afgemaakt met een laag heerlijke blauwe bessen saus en verse blauwe bessen. Kom het proeven in onze tuin!

Categorie├źn: Geen categorielaatste nieuws

Gerelateerde artikelen

Geen categorie

De Pluktuin open

De Pluktuin is openingstijden woensdag van 12.00 – 17.00 uur en zaterdag van 9:00 t/m 17:00 uur Het seizoen is bijna voorbij. Boven staan de aangepaste openingstijden