Al weer een stukje verder met de Tent en zelfs al getest door een groep enthousiaste dames.

Ingeborg geeft viltworkshops* in haar atelier naast de pluktuin. Dit doet ze vooral in de periode van oktober tot mei.

En in de zomerperiode dus ook af en toe in de pagode tenten in de tuin. Een heerlijk plek, midden tussen de bessen.

* Vilten is een techniek waar je met behulp van water en zeep, losse schapenwol verwerkt tot mooie stoffen of werkstukken van vilt. Je kunt er kleding, sloffen, tassen en zelfs schoenen van maken. Ingeborg geeft al 24 jaar les in deze techniek en vertelt je er graag meer over als je een bezoek brengt aan de pluktuin.

We gaan deze zomer zelfs een viltweek organiseren in atelier en tent voor meer info klik op de link

bekijk de inhoud van de zomer viltweek

  

  

 

  

Categorieën: overige activiteiten

Gerelateerde artikelen

overige activiteiten

Vechtdal Ontbijt bij Natuurlijkerwijs Blauwe Bessen in Ommen

Net als vorig jaar gaan we een VechtdalOntbijt verzorgen en wel 2x per week. Geniet van diverse streekprodukten, o.a. Zuivel van Puur Vechtdal (onze buren), Oerbrood van Bakker Van de Most, onze blauwe bessen in Lees verder…

overige activiteiten

Een viltvlog vanuit de pluktuin en het atelier

Voor haar bedrijf, De Onlineviltschool, maakt Ingeborg regelmatig videovlogs over het vilten en over haar activiteiten. Deze keer ging het over de tent, de pluktuin en het atelier. Omdat we denken dat je als bezoeker Lees verder…