Voor haar bedrijf, De Onlineviltschool, maakt Ingeborg regelmatig videovlogs over het vilten en over haar activiteiten. Deze keer ging het over de tent, de pluktuin en het atelier. Omdat we denken dat je als bezoeker van de tuin dit waarschijnlijk ook leuk vindt delen we deze vlog ook even hier.

Als je meer viltvlogs wilt bekijken kan dat via deze link

Klink even rechtsonder in de video om het geluid aan te zetten

Gerelateerde artikelen

laatste nieuws

De pluktuin is nog open tot en met vrijdag 23 augustus

We zijn nog niet open. Debessen zijn nog niet rijp. De verwachting is dat we kunnen beginnen met plukken vanaf maandag 13 juli 2020

laatste nieuws

Vechtdal Ontbijt bij Natuurlijkerwijs Blauwe Bessen in Ommen

Net als vorig jaar gaan we een VechtdalOntbijt verzorgen en wel 2x per week. Geniet van diverse streekprodukten, o.a. Zuivel van Puur Vechtdal (onze buren), Oerbrood van Bakker Van de Most, onze blauwe bessen in Lees verder…

laatste nieuws

De tent is al uitgetest door 15 enthousiaste dames

Al weer een stukje verder met de Tent en zelfs al getest door een groep enthousiaste dames. Ingeborg geeft viltworkshops* in haar atelier naast de pluktuin. Dit doet ze vooral in de periode van oktober Lees verder…