Net als vorig jaar gaan we een VechtdalOntbijt verzorgen en wel 2x per week. Geniet van diverse streekprodukten, o.a. Zuivel van Puur Vechtdal (onze buren), Oerbrood van Bakker Van de Most, onze blauwe bessen in verschillende vormen (saus, jam of gewoon als bes), maar het buffet zal gevuld worden met nog veel meer lekkers

Bij warm weer boven de 28 graden gaan wij al om 7.00uur open, dus je kan het plukken combineren met een VechtdalOntbijt

We doen dit op woensdag en vrijdag. Aanvangstijd is 9.30uur. Hiervoor moet je je wel inschrijven. De kosten zijn €7,50 per persoon. Er kunnen maximaal 20 mensen per keer meedoen, dus reserveer snel. Geef je nu op, bel 0523-234003

Lokatie is Natuurlijkerwijs Blauwe Bessen, Balkerweg 37, 7731RX Ommen

Tot ziens en alvast eet smakelijk

Categorieën: overige activiteiten

Gerelateerde artikelen

overige activiteiten

Een viltvlog vanuit de pluktuin en het atelier

Voor haar bedrijf, De Onlineviltschool, maakt Ingeborg regelmatig videovlogs over het vilten en over haar activiteiten. Deze keer ging het over de tent, de pluktuin en het atelier. Omdat we denken dat je als bezoeker Lees verder…

overige activiteiten

De tent is al uitgetest door 15 enthousiaste dames

Al weer een stukje verder met de Tent en zelfs al getest door een groep enthousiaste dames. Ingeborg geeft viltworkshops* in haar atelier naast de pluktuin. Dit doet ze vooral in de periode van oktober Lees verder…