U bent vanaf maandag 13 juli weer van harte welkom in onze zelfpluktuin. We zijn erg blij dat we gewoon open kunnen gaan. We houden ons natuurlijk aan de voorgeschreven regels van 1,5 meter afstand. Daarom hebben we 1 richting verkeer in de tent voor aanmelden en afrekenen en in de tuin kunt u vanaf de tent de rijen in lopen en mag u links buitenom terug lopen. Wilt u nog een rij proberen? dan loopt u even een rondje. Zodat u elkaar niet hoeft te passeren in de rijen.
Op dit moment in de “blue Crob” rijp. Fijne stevige zoet zure bessen. Ze zijn mooi groot en goed van kwaliteit. (eerste plukveld)


Daarnaast is het oudere soort “Noordland” Deze iets kleinere bes staat nog iets dichter bij de bosbes. Is iets steviger en vol van smaak en nog iets zoeter. Deze bessen zijn lekker om zo te eten maar ook als laatste toevoeging in de jam, omdat ze klein en stevig zijn houd je dan mooi de besstructuur.
We serveren deze week nog geen ontbijtjes. We kijken even hoe het loopt en zullen eind van de eerste week vertellen of we daar weer mee gaan starten of niet dit jaar.
Even voor de vaste bezoekers, de ingang is nu links op de parkeerplaatst (dus anders dan andere jaren)

Welkom op Maandag, Woensdag, Vrijdag en Zaterdag van 7.00 tot 13.00 uur (aangepast op 6 augustus ivm de warmte)

Balkerweg 37, 7731 RX Ommen

Categorie├źn: laatste nieuws

Gerelateerde artikelen

Geen categorie

Een mooi zomerverblijf wordt gebouwd

Klussen in de tent, Percy maakt een balie. Wordt erg mooi en praktisch. Nog een week of 6 voor de tuin weer open gaat….lussen in de tent, Percy maakt een balie. Wordt erg mooi en Lees verder…

Geen categorie

Afbreken en opbouwen

Geschiedenis…. Nieuwe stappen in de pluktuin.. Rechtsonder even het geluid aanzetten om het verhaal te horen.   Zoek ons ook op via facebook om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws

Geen categorie

Nieuwe stappen…

Ra ra….. Wat gaat dit worden… Nieuw ontwikkelingen, we gaan het wat profesioneler aanpakken.